Smidigt med en gipshiss

En gipshiss kan vara bra om du ska montera gipsskivor till exempel. Med en gipshiss så blir detta jobb bra mycket enklare och säkrare. Att försöka lyfta skivor med gips på egen hand, över ditt huvud, det är rätt så oergonomiskt. Då är det inte fel att ha ett bra hjälpmedel som detta är. Om du behöver ha en sådan här, så kan du hitta det hos RC Holm. De har även en hel del andra bra verktyg och annat i sitt sortiment.

Gipshissen underlättar jobbet

Genom att använda dig av en gipshiss så kan du på ett enkelt sätt sätta upp gips i tak och andra lutningar. Med den får du nämligen ett bra stöd när du ska montera dina gipsskivor. Din rygg kommer att tacka dig! Du slipper även drabbas av belastningsskador. Det eftersom du kan låta gipshissen göra jobbet åt dig. Den har dessutom hjul, så att du enkelt kan flytta på den eftersom. När du använder den, så är det bara att lägga på gipsskivan på hissen och hissa upp i rätt höjd och sedan monterar du den. Du som har högt i tak, du kan satsa på en förlängare till gipshissen. Även detta kan du hitta hos RC Holm.

Hitta det du behöver hos RC Holm

Hos RC Holm kan du hitta en massa bra verktyg och hjälpmedel för ditt bygge eller ditt projekt. De har en hel del inom bygg, men även för trädgården, för skog och mark samt att de även har belysning, batterier samt en massa mer!